Відносини

Весільне меню: що повинно бути на столі

Банкет — це кульмінація свята. Тому дуже важливо щоб святкові столи були не тільки добре оформлені, але і задовольнили кулінарні уподобання кожного гостя.Головні правила складання весільного менюВ цьому процесі вітаються творчий підхід і максимум фантазії.

Однак, не варто забувати про основних правилах. При складанні меню потрібно відштовхуватися від кількості гостей. Кожен гість повинен мати можливість скуштувати всі страви і повністю насититися. Правильний розрахунок дозволить уникнути зайвих витрат і незручних ситуацій під час банкету.Добре знати заздалегідь про індивідуальні переваги деяких гостей. Серед запрошених можуть виявитися вегетаріанці, люди з алергією на певні види продуктів, люди похилого віку та діти.

Ці особливі моменти позначаються в списку гостей. Сервіровка — не в збиток кількістю і качествуНа протягом всього банкету столи повинні бути заповнені різноманітною їжею. Гостям повинна бути представлена можливість вибору.

Фрукти, солодощі, холодні закуски в процесі трапези додаються постійно. Гарно сервіровані страви прикрашають стіл. Але не варто захоплюватися сервіровкою на шкоду якості і кількості страв.

АлкогольРасчет алкоголю (на 10 осіб) здійснюється за таким алгоритмом:міцний алкоголь 6-8 пляшок;вино 4-6 пляшок;шампанське 1 пляшка.Потрібно враховувати, що уподобання чоловіків і жінок різний. Залежно від кількості запрошених чоловіків і жінок при купівлі алкоголю робиться коригування в ту або іншу сторону. Робота над весільним меню — непросте заняття. Не буде зайвим, якщо в процесі його складання ви прислухаєтеся до порад банкетного менеджера. Власна фантазія, креативність, поради фахівців — все це в підсумку зробить свято яскравим та незабутнім для молодят і гостей.

Related posts

Leave a Comment