Поради

10 порад молодої господині на замітку

1. Дуже тішить, коли ви в змозі купити красиву і нові меблі. Але стає дійсно неприємно, коли цей специфічний запах ніяк не зникає.

Щоб вирішити проблему, достатньо внести в кімнату настільки гаряче молоко, що від нього має виходити пар.2. Частенько, коли доводиться швидко розморозити м’ясо, господині роблять це неправильно.

Наприклад, опускають його в холодну воду, після чого поживний продукт втрачає свою цінність. Також небажано користуватися розморозкою, які надають мікрохвильові печі. Краще покласти м’ясо на стіл і розморожувати його в природних умовах.

Звичайно, для цього треба стежити, щоб на нього не сідали мухи і не стягнули з тваринами. А щоб вода не стікала на підлогу, поставте м’ясо у велику миску.3.

Ви будете здивовані, але мити м’ясо обов’язково потрібно в теплій воді, а обполіскувати холодною. Тільки не здумайте зберігати промите м’ясо. Його відразу ж слід приготувати.

4. Якщо спекотним літом у вас раптом зламався холодильник, а ви тільки прийшли з ринку з шматком свіжого м’яса, не панікуйте. Загорніть його з чисту ганчірочку, змочену в столовому оцті.

Потім покладіть все це у прохолодне місце.5. Ви чините неправильно, якщо посоліть м’ясо перед тим як будете піддавати її термічній обробці.

Воно спочатку має пустити сік. Чи солите блюдо в кінці приготування, якщо ви зацікавлені у здорової їжі.6.

Щоб смажене м’ясо вийшло ніжним і м’яким, за годину до приготування страви натріть його гірчицею.7. Якщо ви любите насичений м’ясний смак, м’ясо потрібно злегка збризнути лимонним соком.

8. Ніжне м’ясо вийде тільки в тому випадку, якщо варити і тушкувати ви будете його в каструлі із закритою кришкою, а для смаження кришку використовувати не рекомендується.9.

Якщо вам необхідно приготувати прозорий бульйон, для цього потрібно використовувати м’ясо індички, баранини, яловичини, курки або телятини.10. М’ясний бульйон соліть не відразу, а тільки за півгодини до закінчення варіння.
Це тільки рибний бульйон солиться на початку варіння, а грибний – в самому кінці.

Related posts

Leave a Comment